Bog & idéKaroline Franka Foldager

Bøger skrevet af Karoline Franka Foldager

Læs mere om Karoline Franka Foldager
1 produkter
1 produkter
Amulet Magasin 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Amulet Magasin 2Isha Neman
124,46 DKK
Paperback
(0)
Amulet Magasin 2

Mere om Karoline Franka Foldager

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Karoline Franka Foldager. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Foldager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amulet Magasin 2" udgivet af Forlaget Amulet - "Amulet Magasin 1" udgivet af Forlaget Amulet

Mere om Karoline Franka Foldagers bøger

Der er to tilgængelige bøger af Karoline Franka Foldager hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Foldager kommer bare som paperback. Bøgerne af Foldager er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Amulet.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Amulet Magasin 2" af Karoline Franka Foldager

Hos Bog & idé er "Amulet Magasin 2" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Amulet, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Karoline Franka Foldager "Amulet Magasin 1"

Hos Bog & idé er "Amulet Magasin 1" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Forlaget Amulet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karoline Franka Foldager