Bog & idéKarsten Agergaard

Bøger skrevet af Karsten Agergaard

Læs mere om Karsten Agergaard
4 produkter
4 produkter
God og effektiv undervisning
God og effektiv undervisningPer Fibæk Laursen
479,95 DKK
Hæftet
(1)
God og effektiv undervisning
Gruppearbejde
GruppearbejdePeter Brodersen
219,95 DKK
Bog
(0)
Gruppearbejde
Didaktikhåndbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
DidaktikhåndbogenHans Jørgen Kristensen
458,96 DKK
Bog
(1)
Didaktikhåndbogen
Didaktisk opslagsbog
Didaktisk opslagsbogDorte Ågård
429,95 DKK
Bog
(2)
Didaktisk opslagsbog

Mere om Karsten Agergaard

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Karsten Agergaard. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Agergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gruppearbejde" udgivet af Gyldendal - "Didaktisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "God og effektiv undervisning" udgivet af Gyldendal - "Effektiv undervisning" udgivet af Gyldendal - "Effektiv undervisning" udgivet af Gyldendal - "Didaktikhåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Effektiv undervisning" i serien "Lærerbiblioteket" udgivet af Gyldendal

Bøger af Karsten Agergaard

Du kan købe syv bøger af Karsten Agergaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Karsten Agergaard bøger i forskellige formater. Karsten Agergaard bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gruppearbejde" af Karsten Agergaard

Hos Bog & idé er "Gruppearbejde" tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Agergaard, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Karsten Agergaard "Didaktisk opslagsbog"

Det er muligt at købe Karsten Agergaards "Didaktisk opslagsbog" som bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Agergaard, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Agergaard