Bog & idéKarsten Frederiksen

Bøger skrevet af Karsten Frederiksen

Læs mere om Karsten Frederiksen
3 produkter
3 produkter
Tre år i retreat
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tre år i retreatKarsten Frederiksen
149,36 DKK
Paperback
(0)
Tre år i retreat
Naturen omkring en skurvogn
Naturen omkring en skurvognKarsten Frederiksen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Naturen omkring en skurvogn
Ni år i retreat
Ni år i retreatKarsten Frederiksen
199,95 DKK
Paperback
(0)
Ni år i retreat

Mere om Karsten Frederiksen

Der er mange bøger af Karsten Frederiksen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Frederiksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tre år i retreat" udgivet af Books on Demand - "Naturen omkring en skurvogn" udgivet af Books on Demand - "Naturen omkring en skurvogn" udgivet af Books on Demand

Bøger af Karsten Frederiksen

Karsten Frederiksen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Karsten Frederiksen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Frederiksen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Books on Demand.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karsten Frederiksens "Tre år i retreat"

Hos Bog & idé er "Tre år i retreat" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

"Naturen omkring en skurvogn" af Karsten Frederiksen

Det er muligt at købe Karsten Frederiksens "Naturen omkring en skurvogn" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Naturen omkring en skurvogn" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Frederiksen