Bog & idéKarsten Holm Sørensen

Bøger skrevet af Karsten Holm Sørensen

Læs mere om Karsten Holm Sørensen
1 produkter
1 produkter
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Erhvervsdidaktisk opslagsbogMarianne Riis
429,95 DKK
Bog
(0)
Erhvervsdidaktisk opslagsbog

Mere om Karsten Holm Sørensen

Der findes flere bøger fra Karsten Holm Sørensen online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Sørensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feedback i erhvervsuddannelserne" i serien "Serien Erhvervspædagogik" udgivet af Dafolo - "Elever i erhvervsuddannelserne" udgivet af Gyldendal

Mere om Karsten Holm Sørensens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Karsten Holm Sørensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Karsten Holm Sørensen bøger i samtlige formater. Sørensens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Feedback i erhvervsuddannelserne" af Karsten Holm Sørensen

Hos Bog & idé er "Feedback i erhvervsuddannelserne" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Sørensens serie "Serien Erhvervspædagogik". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

Karsten Holm Sørensen "Elever i erhvervsuddannelserne"

Det er muligt at købe Karsten Holm Sørensens "Elever i erhvervsuddannelserne" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Holm Sørensen