Bog & idéKarsten Kjer Michaelsen

Bøger skrevet af Karsten Kjer Michaelsen

Læs mere om Karsten Kjer Michaelsen
10 produkter
10 produkter
Historie 8
BOEGERTILSTAERKPRIS
Historie 8Jens Aage Poulsen
377,96 DKK
Indbundet
(0)
Historie 8
Gry og det gode sværd
Gry og det gode sværdKarsten Kjer Michaelsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Gry og det gode sværd
Regnar
STREAM
RegnarKarsten kjer Michaelsen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Regnar
Regnar & tyvetøsen
Regnar & tyvetøsenKarsten Kjer Michaelsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Regnar & tyvetøsen
Gry og hjulfolket
Gry og hjulfolketKarsten Kjer Michaelsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Gry og hjulfolket
Trådløs
TrådløsKarsten Kjer Michaelsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Trådløs
Sex - fra hulen til nettet
Sex - fra hulen til nettetKarsten Kjer Michaelsen
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Sex - fra hulen til nettet
Regnar og Atthur
Regnar og AtthurKarsten Kjer Michaelsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Regnar og Atthur
Regnar & tyvetøsen
STREAM
Regnar & tyvetøsenKarsten kjer Michaelsen
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Regnar & tyvetøsen
Regnar og krigen
Regnar og krigenKarsten Kjer Michaelsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Regnar og krigen

Mere om Karsten Kjer Michaelsen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Karsten Kjer Michaelsen, ser du et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Michaelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bræt og brik" udgivet af Wormianum - "Regnar og krigen" i serien "Guld & guder i Guthum" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Regnar og Atthur " i serien "Guld & guder i Guthum" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Regnar & tyvetøsen" i serien "Guld & guder i Guthum" udgivet af SAGA Egmont - "Gry og hjulfolket" i serien "På rejse i bronzealderen" udgivet af SAGA Egmont - "Gry og det gode sværd" i serien "På rejse i bronzealderen" udgivet af SAGA Egmont - "Dansk Vestindien - et håndværkertilbud" udgivet af Meloni - "Trådløs" udgivet af Saga - "Gry og gravrøverne" udgivet af SAGA Egmont - "Gry og den gode gud" udgivet af SAGA Egmont - "Regnar" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Regnar & tyvetøsen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Brev fra fortiden" udgivet af Saga - "Regnar" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Knud - konge, helgen, myte" i serien "Fynske fortællinger" udgivet af Odense Bys Museer - "Trådløs" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Brev fra fortiden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fortidsminder på Fyn" i serien "Fynske fortællinger." udgivet af Odense Bys Museer i kommission hos Syddansk Universitetsforlag - "Danskerne på prærien" udgivet af Odense Bys Museer Odense Universitetsforlag - "Sex - fra hulen til nettet" udgivet af Meloni - "Hils fra mig derhjemme" i serien "Historisk bibliotek" udgivet af Meloni - "Danmarks oldtid" i serien "Historisk bibliotek" udgivet af Meloni - "De rige høvdinge" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk. i samarbejde med Odense Bys Museer - "Danmarks Oldtid" i serien "Historisk bibliotek" udgivet af Meloni - "Historie 8" i serien "Historie 7-9" udgivet af Gyldendal - "Pikante og romantiske postkort 1880-1920" udgivet af Palle Fogtdal - "Vikingetid, Danmark midt i verden" udgivet af Alinea - "Bronzealder - Imellem sten og jern" udgivet af Special - "Cowboys" udgivet af Alrune - "Middelalder, Kirke og adel, borger og bonde" udgivet af Special - "Stenalder" udgivet af Alrune - "Gry og den gode gud" i serien "På rejse i bronzealderen" udgivet af Alrune - "Regnar og Atthur" i serien "Guld & guder i Guthum" udgivet af Alrune - "Gry og hjulfolket" i serien "På rejse i bronzealderen" udgivet af Alrune - "Gry og gravrøverne" i serien "På rejse i bronzealderen" udgivet af Alrune - "Regnar og krigen" i serien "Guld & guder i Guthum" udgivet af Alrune - "Stenalder - Jægeren bliver bonde" i serien "Heksedans" udgivet af Special - "Regnar" i serien "Guld & guder i Guthum" udgivet af Alrune - "Regnar & tyvetøsen" i serien "Guld & guder i Guthum" udgivet af Alrune
Og et antal andre bøger skrevet af Michaelsen, som du også kan finde hos Bog & idé.

Bøger af Karsten Kjer Michaelsen

Der er 39 tilgængelige bøger af Karsten Kjer Michaelsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Karsten Kjer Michaelsen bøger i et udvalg af formater. Karsten Kjer Michaelsen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bræt og brik" af Karsten Kjer Michaelsen

"Bræt og brik" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Wormianum, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Regnar og krigen" af Karsten Kjer Michaelsen

"Regnar og krigen" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Regnar og krigen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Michaelsens serie "Guld & guder i Guthum". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Kjer Michaelsen