Bog & idéKarsten Østerlund

Bøger skrevet af Karsten Østerlund

Læs mere om Karsten Østerlund
1 produkter
1 produkter
Grundbog i idrætssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i idrætssociologiNicole Thualagant Winslow
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i idrætssociologi

Mere om Karsten Østerlund

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger fra Karsten Østerlund. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Østerlund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undersøgelse af "DM i foreningsudvikling" 2013-2014" i serien "Movements" udgivet af Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund - "Social kapital i gymnastik og fitness" i serien "Movements" udgivet af Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund - "Undersøgelse af DM i foreningsudvikling 2012-2013 " i serien "Movements" udgivet af Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund - "Tennis i Danmark" udgivet af Idrættens Analyseinstitut - "Gå i Gang" i serien "Movements" udgivet af Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Gyldendal

Mere om Karsten Østerlunds bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Karsten Østerlund hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Østerlunds bøger fås i udvalgte formater. Østerlunds bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Undersøgelse af "DM i foreningsudvikling" 2013-2014" af Karsten Østerlund

Det er muligt at købe Karsten Østerlunds "Undersøgelse af "DM i foreningsudvikling" 2013-2014" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Østerlunds serie "Movements". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund.

Karsten Østerlund "Social kapital i gymnastik og fitness"

"Social kapital i gymnastik og fitness" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Østerlunds serie "Movements". Det er Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Østerlund