Bog & idéKarsten og Grete Hansen

Bøger skrevet af Karsten og Grete Hansen

Læs mere om Karsten og Grete Hansen
1 produkter
1 produkter
Julehilsner
JulehilsnerKarsten og Grete Hansen
199,95 DKK
HARDBACK
(0)
Julehilsner

Mere om Karsten og Grete Hansen

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Karsten og Grete Hansen. Det er "Julehilsner". Det er Historia, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Julehilsner" af Karsten og Grete Hansen

"Julehilsner" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Historia, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Karsten og Grete Hansen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten og Grete Hansen