Bog & idéKarsten Pærregaard

Bøger skrevet af Karsten Pærregaard

Læs mere om Karsten Pærregaard
4 produkter
4 produkter
Mellem mennesker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mellem menneskerLotte Buch
368,96 DKK
Indbundet
(0)
Mellem mennesker
Viden om verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Viden om verdenChristian Kordt Højbjerg
365,16 DKK
Indbundet
(0)
Viden om verden
Ind i verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ind i verdenSusanne Højlund Pedersen
365,16 DKK
Hæftet
(0)
Ind i verden
Integration
BOEGERTILSTAERKPRIS
IntegrationKaren Fog Olwig
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Integration

Mere om Karsten Pærregaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Karsten Pærregaard. På listen nedenfor har du Pærregaards seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ind i verden" udgivet af - - "Ind i verden" udgivet af Gyldendal - "Mellem mennesker" udgivet af Gyldendal - "Integration" udgivet af Museum Tusculanum - "Lokale liv, fjerne forbindelser" udgivet af Hans Reitzel - "Viden om verden" udgivet af Gyldendal

Karsten Pærregaards bøger

Du kan bestille seks bøger af Karsten Pærregaard her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Karsten Pærregaard bøger i flere formater. Pærregaards bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ind i verden" af Karsten Pærregaard

"Ind i verden" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af -.

Karsten Pærregaard "Ind i verden"

"Ind i verden" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Pærregaard