Bog & idéKarsten R. S. Ifversen

Bøger skrevet af Karsten R. S. Ifversen

Læs mere om Karsten R. S. Ifversen
2 produkter
2 produkter
Vibrationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
VibrationerKarsten R. S. Ifversen
290,46 DKK
Indbundet
(2)
Vibrationer
Generøs by
Generøs byJens Lindhe
49,95 DKK
EBOG
(3)
Generøs by

Mere om Karsten R. S. Ifversen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Karsten R. S. Ifversen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ifversen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Generøs by" udgivet af Gyldendal - "Generøs by" udgivet af Gyldendal - "Vibrationer" udgivet af Strandberg Publishing

Bøger af Karsten R. S. Ifversen

Du kan bestille tre bøger af Karsten R. S. Ifversen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Karsten R. S. Ifversen kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Ifversen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Generøs by" af Karsten R. S. Ifversen

"Generøs by" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Karsten R. S. Ifversen "Generøs by"

Det er muligt at købe Karsten R. S. Ifversens "Generøs by" som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Generøs by" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten R. S. Ifversen