Bog & idéKarsten R.S. Ifversen

Bøger skrevet af Karsten R.S. Ifversen

Læs mere om Karsten R.S. Ifversen
1 produkter
1 produkter
Vibrations
BOEGERTILSTAERKPRIS
VibrationsKarsten R.S. Ifversen
290,46 DKK
Indbundet
(0)
Vibrations

Mere om Karsten R.S. Ifversen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger af Karsten R.S. Ifversen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Ifversen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Vibrations" udgivet af Strandberg Publishing - "Finn Juhl at the UN" udgivet af Strandberg Publishing

Bøger skrevet af Karsten R.S. Ifversen

Du kan finde to bøger af Karsten R.S. Ifversen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Karsten R.S. Ifversen fås i udvalgte formater. Ifversens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Strandberg Publishing.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vibrations" af Karsten R.S. Ifversen

"Vibrations" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Karsten R.S. Ifversen "Finn Juhl at the UN"

Det er muligt at købe Karsten R.S. Ifversens "Finn Juhl at the UN" som e-bog. Hvis du køber "Finn Juhl at the UN" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten R.S. Ifversen