Bog & idéKasper Lykkegaard Andersen

Bøger skrevet af Kasper Lykkegaard Andersen

Læs mere om Kasper Lykkegaard Andersen
2 produkter
2 produkter
Erhvervsjura - opgave- og materialesamling
Erhvervsjura - opgave- og materialesamlingBo Stærke Jensen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsjura - opgave- og materialesamling
Erhvervsjura - opgave- og materialesamling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Erhvervsjura - opgave- og materialesamlingKennet Fischer Föh
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsjura - opgave- og materialesamling

Mere om Kasper Lykkegaard Andersen

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Kasper Lykkegaard Andersen. Bogen har titlen "Erhvervsjura - opgave- og materialesamling". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kasper Lykkegaard Andersens "Erhvervsjura - opgave- og materialesamling"

"Erhvervsjura - opgave- og materialesamling" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Kasper Lykkegaard Andersen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Lykkegaard Andersen