Bog & idéKat Morgenstern

Bøger skrevet af Kat Morgenstern

Læs mere om Kat Morgenstern
2 produkter
2 produkter
The Westweg: Through Germany´s Black Forest
The Westweg: Through Germany´s Black ForestKat Morgenstern
229,95 DKK
HÆFTET
(0)
The Westweg: Through Germany´s Black Forest
Hiking and Cycling in the Black Forest: Walks, treks and cycle rides in southern Germany
Hiking and Cycling in the Black Forest: Walks, treks and cycle rides in southern GermanyKat Morgenstern
229,95 DKK
HÆFTET
(0)
Hiking and Cycling in the Black Forest: Walks, treks and cycle rides in southern Germany

Mere om Kat Morgenstern

Hvis du leder efter en bog skrevet af Kat Morgenstern, kan du vælge i mellem et stort udvalg til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Morgensterns seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Hiking and Cycling in the Black Forest: Walks, treks and cycle rides in southern Germany" udgivet af Cicerone - "The Westweg: Through Germany´s Black Forest" udgivet af Cicerone - "Hiking and Biking in the Black Forest" udgivet af Cicerone

Kat Morgensterns bøger

Du kan købe tre bøger af Kat Morgenstern her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe Morgensterns bøger som hæftet. Morgensterns bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Cicerone.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hiking and Cycling in the Black Forest: Walks, treks and cycle rides in southern Germany" af Kat Morgenstern

Det er muligt at købe Kat Morgensterns "Hiking and Cycling in the Black Forest: Walks, treks and cycle rides in southern Germany" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Cicerone.

"The Westweg: Through Germany´s Black Forest" af Kat Morgenstern

"The Westweg: Through Germany´s Black Forest" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cicerone, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Kat Morgenstern