Bog & idéKatarina Harrison Lindbergh

Bøger skrevet af Katarina Harrison Lindbergh

Læs mere om Katarina Harrison Lindbergh
1 produkter
1 produkter
Nordisk mytologi från A till Ö
Nordisk mytologi från A till ÖKatarina Harrison Lindbergh
139,95 DKK
Indbundet
(0)
Nordisk mytologi från A till Ö

Mere om Katarina Harrison Lindbergh

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Katarina Harrison Lindbergh. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lindbergh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Nordiska sjuårskriget : 1563-1570" udgivet af Historiska Media - "Nordisk mytologi från A till Ö" udgivet af Historiska Media

Mere om Katarina Harrison Lindberghs bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Katarina Harrison Lindbergh hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Lindbergh som indbundet. Bøgerne af Lindbergh er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Historiska Media.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nordiska sjuårskriget : 1563-1570" af Katarina Harrison Lindbergh

Hos Bog & idé er "Nordiska sjuårskriget : 1563-1570" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Historiska Media.

"Nordisk mytologi från A till Ö" af Katarina Harrison Lindbergh

Det er muligt at købe Katarina Harrison Lindberghs "Nordisk mytologi från A till Ö" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Historiska Media, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Katarina Harrison Lindbergh