Bog & idéKatarina O'nils Franke

Bøger skrevet af Katarina O'nils Franke

Læs mere om Katarina O'nils Franke
1 produkter
1 produkter
Ett annorlunda avtal
Ett annorlunda avtalKatarina O'nils Franke
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Ett annorlunda avtal

Mere om Katarina O'nils Franke

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Katarina O'nils Franke. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Frankes udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Katarina O'nils Frankes bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den Tidlöse Resenären : Rainer Maria Rilke" udgivet af Carlsson Bokförlag - "Ett annorlunda avtal" udgivet af SAGA Egmont

Katarina O'nils Frankes bøger

Du kan bestille to bøger af Katarina O'nils Franke her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Katarina O'nils Franke bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Franke er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Katarina O'nils Frankes "Den Tidlöse Resenären : Rainer Maria Rilke"

"Den Tidlöse Resenären : Rainer Maria Rilke" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Carlsson Bokförlag.

"Ett annorlunda avtal" af Katarina O'nils Franke

Hos Bog & idé er "Ett annorlunda avtal" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Ett annorlunda avtal" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Katarina O'nils Franke