Bog & idéKaterina Janouch

Bøger skrevet af Katerina Janouch

Læs mere om Katerina Janouch
1 produkter
1 produkter
Bedrogen
BedrogenKaterina Janouch
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Bedrogen

Mere om Katerina Janouch

Der er mange bøger af Katerina Janouch til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Janouchs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Olivia og Anton på spøgelsesjagt" i serien "Olivia og Anton" udgivet af Klematis - "Olivia og Anton i svømmehallen" i serien "Olivia og Anton" udgivet af Klematis - "Olivia og Anton på skattejagt" udgivet af Klematis - "Olivia skal ud at rejse" udgivet af Klematis - "Olivia skal sove" udgivet af Klematis - "Olivia og far" udgivet af Klematis - "Olivia og Anton fejrer jul" i serien "Olivia og Anton" udgivet af Klematis - "Sådan blev jeg til" udgivet af Gyldendal Bogklubber - "Olivia og Anton" udgivet af Klematis - "Olivia og Anton holder fest" udgivet af Klematis

Bøger af Katerina Janouch

Du kan finde ti bøger af Katerina Janouch her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Katerina Janouch fås i flere formater. Janouchs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Katerina Janouchs "Olivia og Anton på spøgelsesjagt"

Hos Bog & idé er "Olivia og Anton på spøgelsesjagt" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Olivia og Anton". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klematis.

Katerina Janouch "Olivia og Anton i svømmehallen"

Det er muligt at købe Katerina Janouchs "Olivia og Anton i svømmehallen" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er en del af Janouchs serie "Olivia og Anton". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klematis.
Detaljer
Fulde navn:
Katerina Janouch