Bog & idéKatherine Marsh

Bøger skrevet af Katherine Marsh

Læs mere om Katherine Marsh
1 produkter
1 produkter
Den skjulte dreng
Den skjulte drengKatherine Marsh
139,95 DKK
EBOG
(2)
Den skjulte dreng

Mere om Katherine Marsh

Hvis du mangler en bog fra Katherine Marsh, kan du vælge i mellem et stort udvalg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Marsh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den skjulte dreng" udgivet af CARLSEN - "Den skjulte dreng" udgivet af CARLSEN

Mere om Katherine Marshs bøger

Katherine Marsh har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Katherine Marsh bøger i forskellige formater. Bøgerne af Marsh er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: CARLSEN.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den skjulte dreng" af Katherine Marsh

Hos Bog & idé er "Den skjulte dreng" tilgængelig som ebog. Med "Den skjulte dreng" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er CARLSEN, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Katherine Marsh "Den skjulte dreng"

Det er muligt at købe Katherine Marshs "Den skjulte dreng" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CARLSEN.
Detaljer
Fulde navn:
Katherine Marsh