Bog & idéKathrine Iversen og Anne-Christine Weber

Bøger skrevet af Kathrine Iversen og Anne-Christine Weber

Læs mere om Kathrine Iversen og Anne-Christine Weber
8 produkter
8 produkter
Hvad nu hvis?
Hvad nu hvis?Kathrine Iversen
449,95 DKK
Hardback
(0)
Hvad nu hvis?
Regnefingre 3
Regnefingre 3Kathrine Iversen og Anne-Christine Weber
139,95 DKK
Hardback
(0)
Regnefingre 3
Regnefingre 4
Regnefingre 4Kathrine Iversen og Anne-Christine Weber
139,95 DKK
Hardback
(0)
Regnefingre 4
Regnefingre 2
Regnefingre 2Kathrine Iversen og Anne-Christine Weber
139,95 DKK
Hardback
(0)
Regnefingre 2
Regnefingre 5
Regnefingre 5Kathrine Iversen og Anne-Christine Weber
139,95 DKK
Hardback
(0)
Regnefingre 5
Regnefingre 6
Regnefingre 6Kathrine Iversen og Anne-Christine Weber
139,95 DKK
Hardback
(0)
Regnefingre 6
Regnefingre 1
Regnefingre 1Kathrine Iversen og Anne-Christine Weber
139,95 DKK
Hardback
(0)
Regnefingre 1
Tilbud Regnefingre - 6 stk
Tilbud Regnefingre - 6 stkKathrine Iversen og Anne-Christine Weber
709,95 DKK
Hardback
(0)
Tilbud Regnefingre - 6 stk

Mere om Kathrine Iversen og Anne-Christine Weber

Hvis du mangler en bog af Kathrine Iversen og Anne-Christine Weber, tilbyder vi et stort sortiment til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Weber.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tilbud Regnefingre - 6 stk" udgivet af Forlaget MATEMATIK - "Tilbud Hvad nu hvis ? - 4 sæt" udgivet af Forlaget MATEMATIK - "Tilbud Hvad nu hvis + Matematik på Ipad" udgivet af Forlaget MATEMATIK - "Hvad nu hvis?" udgivet af Forlaget MATEMATIK - "Regnefingre 5" udgivet af Forlaget MATEMATIK - "Regnefingre 6" udgivet af Forlaget MATEMATIK - "Regnefingre 4" i serien "Regnefingre" udgivet af Forlaget MATEMATIK - "Regnefingre 3" i serien "Regnefingre" udgivet af Forlaget MATEMATIK - "Regnefingre 2" i serien "Regnefingre" udgivet af Forlaget MATEMATIK - "Regnefingre 1" i serien "Regnefingre" udgivet af Forlaget MATEMATIK

Bøger af Kathrine Iversen og Anne-Christine Weber

Der er ti tilgængelige bøger af Kathrine Iversen og Anne-Christine Weber hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe Webers bøger som hardback. Weber har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af Forlaget MATEMATIK.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kathrine Iversen og Anne-Christine Webers "Tilbud Regnefingre - 6 stk"

Det er muligt at købe Kathrine Iversen og Anne-Christine Webers "Tilbud Regnefingre - 6 stk" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Forlaget MATEMATIK, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Tilbud Hvad nu hvis ? - 4 sæt" af Kathrine Iversen og Anne-Christine Weber

Det er muligt at købe Kathrine Iversen og Anne-Christine Webers "Tilbud Hvad nu hvis ? - 4 sæt" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget MATEMATIK.
Detaljer
Fulde navn:
Kathrine Iversen og Anne-Christine Weber