Bog & idéKatja Fortuin

Bøger skrevet af Katja Fortuin

Læs mere om Katja Fortuin
3 produkter
3 produkter
Et sted kaldet frihed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et sted kaldet frihedKatja Fortuin
215,76 DKK
Hæftet
(0)
Et sted kaldet frihed
Et Sted Kaldet Frihed
Et Sted Kaldet FrihedKatja Fortuin
149,95 DKK
EBOG
(0)
Et Sted Kaldet Frihed
 Et Sted Kaldet Frihed
STREAM
Et Sted Kaldet FrihedKatja Fortuin
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Et Sted Kaldet Frihed

Mere om Katja Fortuin

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Katja Fortuin. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Fortuin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et Sted Kaldet Frihed" udgivet af Skriveværkstedet - " Et Sted Kaldet Frihed" udgivet af Skriveværkstedet - "Et Sted Kaldet Frihed" udgivet af Books on Demand - "Et sted kaldet frihed" udgivet af Ejner

Bøger af Katja Fortuin

Du kan finde fire bøger af Katja Fortuin her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Katja Fortuin kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Fortuin er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Et Sted Kaldet Frihed" af Katja Fortuin

Hos Bog & idé er "Et Sted Kaldet Frihed" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Et Sted Kaldet Frihed" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Skriveværkstedet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

" Et Sted Kaldet Frihed" af Katja Fortuin

Det er muligt at købe Katja Fortuins " Et Sted Kaldet Frihed" som lydbog. Når du køber " Et Sted Kaldet Frihed" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Skriveværkstedet.
Detaljer
Fulde navn:
Katja Fortuin