Bog & idéKatrin Björk

Bøger skrevet af Katrin Björk

Læs mere om Katrin Björk
1 produkter
1 produkter
From the North: A Simple and Modern Approach to Authentic Nordic Cooking
From the North: A Simple and Modern Approach to Authentic Nordic CookingKatrin Björk
199,95 DKK
PAPERBACK
(0)
From the North: A Simple and Modern Approach to Authentic Nordic Cooking

Mere om Katrin Björk

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Katrin Björk. Bogen hedder "From the North: A Simple and Modern Approach to Authentic Nordic Cooking". Den er publiceret af Page Street Publishing Co på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"From the North: A Simple and Modern Approach to Authentic Nordic Cooking" af Katrin Björk

Det er muligt at købe Katrin Björks "From the North: A Simple and Modern Approach to Authentic Nordic Cooking" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Page Street Publishing Co.

Endnu en af Katrin Björk skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Katrin Björk