Bog & idéKatrin Hjort

Bøger skrevet af Katrin Hjort

Læs mere om Katrin Hjort
5 produkter
5 produkter
Pissedårlig ledelse
Pissedårlig ledelseKatrin Hjort
129,95 DKK
Bog
(2)
Pissedårlig ledelse
Professionernes sociologi og vidensgrundlag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionernes sociologi og vidensgrundlagKatja Brøgger
440,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionernes sociologi og vidensgrundlag
Professionaliseringen i den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionaliseringen i den offentlige sektorKatrin Hjort
44,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionaliseringen i den offentlige sektor
Moderniseringen af den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Moderniseringen af den offentlige sektorKatrin Hjort
44,96 DKK
Hæftet
(0)
Moderniseringen af den offentlige sektor
Det affektive arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det affektive arbejdeKatrin Hjort
80,96 DKK
Hæftet
(0)
Det affektive arbejde

Mere om Katrin Hjort

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Katrin Hjort. På listen nedenfor finder du Hjorts seneste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Katrin Hjorts bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Protestkritik" udgivet af Próblema - "Pissedårlig ledelse" udgivet af Gyldendal - "Evidens i uddannelse?" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Forskningskortlægning og forskervurdering af skandinavisk forskning i året 2007 i institutioner for de 0-6-årige (førskole" udgivet af Dansk Clearinghouse for uddannelsesforskning. Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Profesjonsetikk : velferdsarbeid for og med mennesker" udgivet af Gyldendal akademisk - "Demokratiseringen af den offentlige sektor" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Det affektive arbejde" udgivet af Samfundslitteratur - "Der styres for vildt" i serien "Pædagogiske linjer" udgivet af Klim - "Det affektive arbejde" udgivet af Samfundslitteratur - "Professionernes sociologi og vidensgrundlag" udgivet af Gyldendal - "Samtaler om skolen" udgivet af Dafolo - "Professionaliseringen i den offentlige sektor" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Moderniseringen af den offentlige sektor " i serien "Skriftserie fra Erhvervs- og Voksenuddannelsesgruppen" udgivet af Erhvervs- og Voksenuddannelsesgruppen, Institut for Uddannelsesforskning, Roskilde Universitetscenter

Mere om Katrin Hjorts bøger

Katrin Hjort har 13 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Hjorts bøger kommer i flere forskellige formater. Katrin Hjort bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Protestkritik" af Katrin Hjort

Det er muligt at købe Katrin Hjorts "Protestkritik" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Próblema.

Katrin Hjort "Pissedårlig ledelse"

Hos Bog & idé er "Pissedårlig ledelse" tilgængelig som bog. Endnu en af Katrin Hjort skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katrin Hjort