Bog & idéKatrine Haase

Bøger skrevet af Katrine Haase

Læs mere om Katrine Haase
5 produkter
5 produkter
Sygepleje - 400 quizspørgsmål
Sygepleje - 400 quizspørgsmålKatrine Haase
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Sygepleje - 400 quizspørgsmål
Sundhedsvæsenet under forandring
Sundhedsvæsenet under forandringBritta Hørdam
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring
Sygeplejefaglige problemstillinger
Sygeplejefaglige problemstillingerAnja Reinholt Wacker
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Sygeplejefaglige problemstillinger
Sundhedsvæsenet under forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsvæsenet under forandringKarin Højbjerg
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring
Patient
PatientBirte Sigrid Glinsvad Pehn-Laursen
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient

Mere om Katrine Haase

Katrine Haase har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Haases bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Specialpakken" udgivet af Munksgaard - "Questio + Specialpakken" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje - 400 quizspørgsmål" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsvæsenet under forandring" udgivet af Gyldendal - "Sygeplejefaglige problemstillinger" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Katrine Haase

Katrine Haase har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Haases bøger kommer i flere forskellige formater. Haases bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Katrine Haases "Specialpakken"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Haase, kan du godt glæde dig. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Questio + Specialpakken" af Katrine Haase

Endnu en af Katrine Haase skønne bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Haase