Bog & idéKatrine Sidenius

Bøger skrevet af Katrine Sidenius

Læs mere om Katrine Sidenius
1 produkter
1 produkter
Krop, sygdom og seksualitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krop, sygdom og seksualitetKatrine Sidenius
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Krop, sygdom og seksualitet

Mere om Katrine Sidenius

Der findes mange bøger af Katrine Sidenius til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Sidenius' seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I lyst og vold" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi" udgivet af Munksgaard Danmark - "Krop, sygdom og seksualitet" udgivet af Gyldendal

Katrine Sidenius' bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Katrine Sidenius hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Katrine Sidenius bøger i forskellige formater. Bøgerne af Sidenius er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Katrine Sidenius' "I lyst og vold"

"I lyst og vold" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Gynækologi" af Katrine Sidenius

Det er muligt at købe Katrine Sidenius' "Gynækologi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Munksgaard Danmark, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Sidenius