Bog & idéKaty Birschall

Bøger skrevet af Katy Birschall

Læs mere om Katy Birschall
1 produkter
1 produkter
Sex Education - Roadtrip
Sex Education - RoadtripKaty Birschall
99,95 DKK
EBOG
(0)
Sex Education - Roadtrip

Mere om Katy Birschall

Hvis du er på jagt efter en bog af Katy Birschall, kan du vælge i mellem et stort udvalg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sex Education - Roadtrip" udgivet af CARLSEN - "Sex Education - Roadtrip" udgivet af CARLSEN

Mere om Katy Birschalls bøger

Katy Birschall har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. -s bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af CARLSEN.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sex Education - Roadtrip" af Katy Birschall

"Sex Education - Roadtrip" kan købes online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Sex Education - Roadtrip" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af CARLSEN.

"Sex Education - Roadtrip" af Katy Birschall

"Sex Education - Roadtrip" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CARLSEN.
Detaljer
Fulde navn:
Katy Birschall