Bog & idéKay Mellish

Bøger skrevet af Kay Mellish

Læs mere om Kay Mellish
2 produkter
2 produkter
Top 35 Mistakes Danes Make in English
STREAM
Top 35 Mistakes Danes Make in EnglishKay Xander Mellish
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Top 35 Mistakes Danes Make in English
How to Work in Denmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
How to Work in DenmarkKay Mellish
179,96 DKK
Paperback
(0)
How to Work in Denmark

Mere om Kay Mellish

Kay Mellish har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Mellish.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "How to Work in Denmark" udgivet af Books on Demand - "Top 35 Mistakes Danes Make in English" udgivet af KXM Group

Kay Mellishs bøger

Kay Mellish har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Kay Mellish bøger i forskellige formater. Bøgerne af Mellish er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"How to Work in Denmark" af Kay Mellish

"How to Work in Denmark" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Kay Mellish "Top 35 Mistakes Danes Make in English"

Hos Bog & idé er "Top 35 Mistakes Danes Make in English" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Top 35 Mistakes Danes Make in English" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af KXM Group.
Detaljer
Fulde navn:
Kay Mellish