Bog & idéKazuko Shiraishi

Bøger skrevet af Kazuko Shiraishi

Læs mere om Kazuko Shiraishi
1 produkter
1 produkter
Solens ærmer
Solens ærmerKazuko Shiraishi
60,95 DKK
PDF
(3)
Solens ærmer

Mere om Kazuko Shiraishi

Hvis du mangler en bog fra Kazuko Shiraishi, har du et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Shiraishi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Solens ærmer" udgivet af EC Edition - "Solens ærmer" udgivet af EC Edition

Bøger af Kazuko Shiraishi

Du kan bestille to bøger af Kazuko Shiraishi her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Shiraishis bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Shiraishi er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: EC Edition.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kazuko Shiraishis "Solens ærmer"

Hos Bog & idé er "Solens ærmer" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Shiraishi, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af EC Edition.

Kazuko Shiraishi "Solens ærmer"

"Solens ærmer" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er EC Edition, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kazuko Shiraishi