Bog & idéKeith Payne

Bøger skrevet af Keith Payne

Læs mere om Keith Payne
1 produkter
1 produkter
Ulighedens DNA
Ulighedens DNAKeith Payne
299,95 DKK
EBOG
(0)
Ulighedens DNA

Mere om Keith Payne

Der er flere forskellige bøger fra Keith Payne tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Paynes seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ulighedens DNA" udgivet af Dafolo A/S - "Ulighedens DNA" udgivet af Dafolo

Bøger af Keith Payne

Keith Payne har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Keith Payne fås i forskellige formater. Bøgerne af Payne er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Keith Paynes "Ulighedens DNA"

"Ulighedens DNA" er til salg som ebog. "Ulighedens DNA" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo A/S.

Keith Payne "Ulighedens DNA"

Det er muligt at købe Keith Paynes "Ulighedens DNA" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Keith Payne