Bog & idéKeith Richards

Bøger skrevet af Keith Richards

Læs mere om Keith Richards
1 produkter
1 produkter
Livet
STREAM
LivetKeith Richards
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Livet

Mere om Keith Richards

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Keith Richards. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Richards' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "The Rolling Stones 50" udgivet af Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck - "Livet" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Keith Richards

Keith Richards har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Richards' bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Richards er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Keith Richards' "Livet"

Det er muligt at købe Keith Richards' "Livet" som lydbog. Du kan derudover altid have "Livet" af Keith Richards med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"The Rolling Stones 50" af Keith Richards

Det er muligt at købe Keith Richards' "The Rolling Stones 50" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.
Detaljer
Fulde navn:
Keith Richards