Bog & idéKeld Holm

Bøger skrevet af Keld Holm

Læs mere om Keld Holm
2 produkter
2 produkter
Lottosamfundet
LottosamfundetKeld Holm
119,95 DKK
EBOG
(1)
Lottosamfundet
The great paradigm shift - a democratic challenge
The great paradigm shift - a democratic challengeNils Bech
199,95 DKK
Hæftet
(0)
The great paradigm shift - a democratic challenge

Mere om Keld Holm

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Keld Holm. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Holm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "The great paradigm shift - a democratic challenge" udgivet af Selskabet for Fremtidsforskning - "Lottosamfundet" udgivet af Egolibris - "Lottosamfundet" udgivet af EgoLibris

Keld Holms bøger

Keld Holm har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Keld Holm bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Holm er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The great paradigm shift - a democratic challenge" af Keld Holm

"The great paradigm shift - a democratic challenge" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Selskabet for Fremtidsforskning.

Keld Holm "Lottosamfundet"

Det er muligt at købe Keld Holms "Lottosamfundet" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Lottosamfundet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Egolibris.
Detaljer
Fulde navn:
Keld Holm