Bog & idéKeld Jensen

Bøger skrevet af Keld Jensen

Læs mere om Keld Jensen
5 produkter
5 produkter
Forhandling
ForhandlingKeld Jensen
99,00 DKK
EBOG
(0)
Forhandling
Forhandlingsteknik
ForhandlingsteknikKeld Jensen
99,95 DKK
e-bog
(0)
Forhandlingsteknik
SMARTnership - The Third Road
SMARTnership - The Third RoadKeld Jensen
269,95 DKK
Hardback
(0)
SMARTnership - The Third Road
Ærlig forhandling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ærlig forhandlingKeld Jensen
359,96 DKK
Hæftet
(1)
Ærlig forhandling
Ærlig forhandling
Ærlig forhandlingKeld Jensen
329,95 DKK
EBOG
(1)
Ærlig forhandling

Mere om Keld Jensen

Der findes en del bøger skrevet af Keld Jensen tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Jensens nyeste bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Keld Jensens bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ærlig forhandling" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ærlig forhandling" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Forhandlingsteknik " i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen - "Forhandling" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "SMARTnership - The Third Road" udgivet af Springfellow - "Forhandlingshåndbogen" udgivet af Saga - "Forhandling" udgivet af Saga - "Forhandlingsteknik" i serien "Kort til viden" udgivet af Saga

Mere om Keld Jensens bøger

Keld Jensen har otte bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Keld Jensen bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Jensen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ærlig forhandling" af Keld Jensen

Hos Bog & idé er "Ærlig forhandling" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Jensen, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

Keld Jensen "Ærlig forhandling"

"Ærlig forhandling" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Keld Jensen