Bog & idéKelsey Perrett

Bøger skrevet af Kelsey Perrett

Læs mere om Kelsey Perrett
1 produkter
1 produkter
New England Hiking: Best Hikes plus Beer, Bites, and Campgrounds Nearby
New England Hiking: Best Hikes plus Beer, Bites, and Campgrounds NearbyKelsey Perrett
299,95 DKK
Hæftet
(0)
New England Hiking: Best Hikes plus Beer, Bites, and Campgrounds Nearby

Mere om Kelsey Perrett

Du kan kun bestille en enkelt bog af Kelsey Perrett her hos Bog & idé. Det er "New England Hiking: Best Hikes plus Beer, Bites, and Campgrounds Nearby". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret den på engelsk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"New England Hiking: Best Hikes plus Beer, Bites, and Campgrounds Nearby" af Kelsey Perrett

"New England Hiking: Best Hikes plus Beer, Bites, and Campgrounds Nearby" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Avalon Travel Publishing.

Endnu en af Kelsey Perrett fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kelsey Perrett