Bog & idéKenneth F. Pedersen

Bøger skrevet af Kenneth F. Pedersen

Læs mere om Kenneth F. Pedersen
2 produkter
2 produkter
Den ubeslutsomme konge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den ubeslutsomme kongeKenneth F. Pedersen
265,56 DKK
Hæftet
(0)
Den ubeslutsomme konge
Mor vil bare ikke sove
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mor vil bare ikke soveKenneth F. Pedersen
207,46 DKK
Indbundet
(1)
Mor vil bare ikke sove

Mere om Kenneth F. Pedersen

Hvis du søger en bog skrevet af Kenneth F. Pedersen, ser du et bredt udbud tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Pedersens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Opgavebogen" udgivet af bibelselskabet - "Mor vil bare ikke sove" udgivet af Jensen & Dalgaard

Bøger skrevet af Kenneth F. Pedersen

Der er to tilgængelige udgivelser af Kenneth F. Pedersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Kenneth F. Pedersen bøger i flere formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Opgavebogen" af Kenneth F. Pedersen

Hos Bog & idé er "Opgavebogen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af bibelselskabet.

"Mor vil bare ikke sove" af Kenneth F. Pedersen

"Mor vil bare ikke sove" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Jensen & Dalgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kenneth F. Pedersen