Bog & idéKenneth Møjbjerg Jørgensen

Bøger skrevet af Kenneth Møjbjerg Jørgensen

Læs mere om Kenneth Møjbjerg Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Coaching og organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching og organisationerKristian Dahl
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching og organisationer

Mere om Kenneth Møjbjerg Jørgensen

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Kenneth Møjbjerg Jørgensen. Bogen har titlen "Coaching og organisationer". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk. "Coaching og organisationer" er desuden tilknyttet serien "Organisatorisk coaching".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Coaching og organisationer" af Kenneth Møjbjerg Jørgensen

"Coaching og organisationer" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Jørgensens serie "Organisatorisk coaching". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Jørgensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kenneth Møjbjerg Jørgensen