Bog & idéKent Andersson

Bøger skrevet af Kent Andersson

Læs mere om Kent Andersson
2 produkter
2 produkter
Jenålderns symboler och dolda budskap
Jenålderns symboler och dolda budskapKent Andersson
369,95 DKK
Indbundet
(0)
Jenålderns symboler och dolda budskap
Järnålderns djur : i verklighet och saga
Järnålderns djur : i verklighet och sagaKent Andersson
379,95 DKK
Indbundet
(0)
Järnålderns djur : i verklighet och saga

Mere om Kent Andersson

Der er forskellige bøger fra Kent Andersson tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Andersson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "I skuggan av Rom" udgivet af Atlantis - "Krigarna från Valsgärde" udgivet af Bokförlaget Atlantis

Bøger skrevet af Kent Andersson

Der er to tilgængelige udgivelser af Kent Andersson hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Anderssons bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Andersson er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"I skuggan av Rom" af Kent Andersson

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Kent Andersson. Det er Atlantis, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på svensk.

"Krigarna från Valsgärde" af Kent Andersson

"Krigarna från Valsgärde" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Bokförlaget Atlantis.
Detaljer
Fulde navn:
Kent Andersson