Bog & idéKent Klich

Bøger skrevet af Kent Klich

Læs mere om Kent Klich
2 produkter
2 produkter
New Danish Photography #01
New Danish Photography #01Luca Berti
299,95 DKK
Paperback
(1)
New Danish Photography #01
Beth R.
Beth R.Kent Klich
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Beth R.

Mere om Kent Klich

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger skrevet af Kent Klich. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Klich.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gaza Photo Album" udgivet af Politisk Revy - "Beth R." udgivet af Politisk Revy

Mere om Kent Klichs bøger

Kent Klich har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Klich som indbundet. Bøgerne af Klich er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Politisk Revy.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Gaza Photo Album" af Kent Klich

"Gaza Photo Album" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politisk Revy.

Kent Klich "Beth R."

"Beth R." er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politisk Revy.
Detaljer
Fulde navn:
Kent Klich