Bog & idéKent Lodberg Christensen

Bøger skrevet af Kent Lodberg Christensen

Læs mere om Kent Lodberg Christensen
4 produkter
4 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Apopleksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ApopleksiDorte Damgaard
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Apopleksi
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgaveEllen Margrethe Hauge
2699,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1139,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi

Mere om Kent Lodberg Christensen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Kent Lodberg Christensen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Christensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af - - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Apopleksi" udgivet af Gyldendal

Kent Lodberg Christensens bøger

Du kan købe fire bøger af Kent Lodberg Christensen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Kent Lodberg Christensen fås i samtlige formater. Christensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kent Lodberg Christensens "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Basisbog i medicin og kirurgi" af Kent Lodberg Christensen

Det er muligt at købe Kent Lodberg Christensens "Basisbog i medicin og kirurgi" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er -, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kent Lodberg Christensen