Bog & idéKim Martin Nielsen

Bøger skrevet af Kim Martin Nielsen

Læs mere om Kim Martin Nielsen
5 produkter
5 produkter
Coaching i nyt perspektiv
Coaching i nyt perspektivFinn Janning
489,95 DKK
Bog
(0)
Coaching i nyt perspektiv
Coaching og organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching og organisationerKristian Dahl
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching og organisationer
Inklusionsvejlederen 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusionsvejlederen 1Rasmus Alenkær
386,96 DKK
Paperback
(1)
Inklusionsvejlederen 1
Sammen om læring
Sammen om læringKim Martin Nielsen
299,95 DKK
EBOG
(0)
Sammen om læring
Ledelse i Morgen, Nr. 4. Januar 2018. 21. årgang. Tema: Turnaround ledelse og skoleudvikling
Ledelse i Morgen, Nr. 4. Januar 2018. 21. årgang. Tema: Turnaround ledelse og skoleudviklingKim Martin Nielsen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse i Morgen, Nr. 4. Januar 2018. 21. årgang. Tema: Turnaround ledelse og skoleudvikling

Mere om Kim Martin Nielsen

Hvis du mangler en bog fra Kim Martin Nielsen, finder du et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sammen om læring" i serien "Ledelse med mening" udgivet af Dafolo A/S - "Sammen om læring - Learning Pipeline i et ledelsesperspektiv" udgivet af Dafolo - "Coachingens landskaber" udgivet af HansReitzels - "Ledelse i Morgen, Nr. 4. Januar 2018. 21. årgang. Tema: Turnaround ledelse og skoleudvikling" udgivet af Dafolo A/S - "Inklusionsvejlederen 1" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo - "Coaching i nyt perspektiv" udgivet af Gyldendal - "Coaching og organisationer" i serien "Organisatorisk coaching" udgivet af Gyldendal - "Coachingens landskaber" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Kim Martin Nielsen

Du kan købe otte bøger af Kim Martin Nielsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Kim Martin Nielsen bøger i udvalgte formater. Nielsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kim Martin Nielsens "Sammen om læring"

"Sammen om læring" er tilgængelig online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Sammen om læring" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Nielsens serie "Ledelse med mening". Det er Dafolo A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Sammen om læring - Learning Pipeline i et ledelsesperspektiv" af Kim Martin Nielsen

Det er muligt at købe Kim Martin Nielsens "Sammen om læring - Learning Pipeline i et ledelsesperspektiv" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Martin Nielsen