Bog & idéKim Sommer Jensen

Bøger skrevet af Kim Sommer Jensen

Læs mere om Kim Sommer Jensen
4 produkter
4 produkter
Konkursretten
BOEGERTILSTAERKPRIS
KonkursrettenKim Sommer Jensen
494,96 DKK
Hæftet
(0)
Konkursretten
Konkurs
KonkursKim Sommer Jensen
1099,95 DKK
Hardback
(0)
Konkurs
Rekonstruktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
RekonstruktionUlrik Rammeskow Bang-Pedersen
989,96 DKK
Hardback
(0)
Rekonstruktion
Konkurs
KonkursUlrik Rammeskow Bang-Pedersen
1279,95 DKK
EBOG
(0)
Konkurs

Mere om Kim Sommer Jensen

Der er flere forskellige bøger fra Kim Sommer Jensen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konkurs" udgivet af Djøf Forlag - "Rekonstruktion" udgivet af Djøf Forlag - "Konkursretten" udgivet af Gyldendal - "Konkursretten" udgivet af Gyldendal - "Konkurs" udgivet af Djøf Forlag - "Rekonstruktion" udgivet af DJØF

Mere om Kim Sommer Jensens bøger

Du kan finde seks bøger af Kim Sommer Jensen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Jensens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Konkurs" af Kim Sommer Jensen

Hos Bog & idé er "Konkurs" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Rekonstruktion" af Kim Sommer Jensen

Det er muligt at købe Kim Sommer Jensens "Rekonstruktion" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Sommer Jensen