Bog & idéKirsten Falk

Bøger skrevet af Kirsten Falk

Læs mere om Kirsten Falk
1 produkter
1 produkter
Sundhedsvæsenet på tværs
Sundhedsvæsenet på tværsJette Bangshaab
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet på tværs

Mere om Kirsten Falk

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Kirsten Falk. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Falk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsvæsenet på tværs" udgivet af Gyldendal - "Inaktivitet, immobilitet og sygepleje" i serien "Sygeplejepraksis" udgivet af Munksgaard

Kirsten Falks bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Kirsten Falk hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Falk kommer bare som hæftet. Falks bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sundhedsvæsenet på tværs" af Kirsten Falk

"Sundhedsvæsenet på tværs" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Kirsten Falk "Inaktivitet, immobilitet og sygepleje"

"Inaktivitet, immobilitet og sygepleje" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Falks serie "Sygeplejepraksis". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Falk