Bog & idéKirsten Gundersen

Bøger skrevet af Kirsten Gundersen

Læs mere om Kirsten Gundersen
2 produkter
2 produkter
Kretas kløfter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kretas kløfterKirsten Gundersen
157,66 DKK
Hæftet
(0)
Kretas kløfter
Kretas kløfter
Kretas kløfterKirsten Gundersen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Kretas kløfter

Mere om Kirsten Gundersen

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger af Kirsten Gundersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Gundersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kretas kløfter" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Kretas kløfter" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Den store bog om tebrevsfoldning" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Kirsten Gundersen

Du kan bestille tre bøger af Kirsten Gundersen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Kirsten Gundersen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Gundersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kretas kløfter" af Kirsten Gundersen

Det er muligt at købe Kirsten Gundersens "Kretas kløfter" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kretas kløfter" af Kirsten Gundersen

"Kretas kløfter" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Kretas kløfter" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Gundersen