Bog & idéKirsten Hofgaard Lycke

Bøger skrevet af Kirsten Hofgaard Lycke

Læs mere om Kirsten Hofgaard Lycke
2 produkter
2 produkter
Vejledning af læger under uddannelse
Vejledning af læger under uddannelseKirsten Hofgaard Lycke
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Vejledning af læger under uddannelse
Kollegavejledning med kritiske venner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kollegavejledning med kritiske vennerPer Lauvås
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Kollegavejledning med kritiske venner

Mere om Kirsten Hofgaard Lycke

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Kirsten Hofgaard Lycke. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lyckes seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kollegavejledning med kritiske venner" udgivet af Klim - "Vejledning af læger under uddannelse" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Kirsten Hofgaard Lycke

Kirsten Hofgaard Lycke har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Lyckes bøger kommer blot som hæftet. Lyckes bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kollegavejledning med kritiske venner" af Kirsten Hofgaard Lycke

Hos Bog & idé er "Kollegavejledning med kritiske venner" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

Kirsten Hofgaard Lycke "Vejledning af læger under uddannelse"

Hos Bog & idé er "Vejledning af læger under uddannelse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Hofgaard Lycke