Bog & idéKirsten Holm-Petersen

Bøger skrevet af Kirsten Holm-Petersen

Læs mere om Kirsten Holm-Petersen
3 produkter
3 produkter
Dean
BOEGERTILSTAERKPRIS
DeanKirsten Holm-Petersen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Dean
Dean
DeanKirsten Holm-Petersen
179,95 DKK
EBOG
(0)
Dean
Dean. Anbringelser, systemer og en helt særlig familie
STREAM
Dean. Anbringelser, systemer og en helt særlig familieKirsten Holm-Petersen
79,95 DKK
Lydbog
(2)
Dean. Anbringelser, systemer og en helt særlig familie

Mere om Kirsten Holm-Petersen

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger af Kirsten Holm-Petersen. På listen nedenfor har du de nyeste af Holm-Petersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dean. Anbringelser, systemer og en helt særlig familie" udgivet af SAGA Egmont - "Dean" udgivet af Frydenlund - "Dean" udgivet af Frydenlund - "Anbragte børn" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger af Kirsten Holm-Petersen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Kirsten Holm-Petersen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Kirsten Holm-Petersen bøger i samtlige formater. Holm-Petersens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kirsten Holm-Petersens "Dean. Anbringelser, systemer og en helt særlig familie"

Det er muligt at købe Kirsten Holm-Petersens "Dean. Anbringelser, systemer og en helt særlig familie" som lydbog. Kirsten Holm-Petersens "Dean. Anbringelser, systemer og en helt særlig familie" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.

Kirsten Holm-Petersen "Dean"

"Dean" er tilgængelig online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Dean" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Holm-Petersen