Bog & idéKirsten Marie Bovbjerg

Bøger skrevet af Kirsten Marie Bovbjerg

Læs mere om Kirsten Marie Bovbjerg
2 produkter
2 produkter
Selvrealisering
BOEGERTILSTAERKPRIS
SelvrealiseringSvend Brinkmann
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Selvrealisering
Medarbejder eller modarbejder
Medarbejder eller modarbejder - religion i moderne arbejdslivKirsten Marie Bovbjerg
19,95 DKK
EBOG
(0)
Medarbejder eller modarbejder - religion i moderne arbejdsliv

Mere om Kirsten Marie Bovbjerg

Der findes flere forskellige bøger fra Kirsten Marie Bovbjerg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bovbjerg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Følsomhedens etik" udgivet af Hovedland - "Medarbejder eller modarbejder - religion i moderne arbejdsliv" udgivet af Klim

Bøger af Kirsten Marie Bovbjerg

Der er to tilgængelige udgivelser af Kirsten Marie Bovbjerg hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bovbjergs bøger fås i udvalgte formater. Bovbjergs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kirsten Marie Bovbjergs "Følsomhedens etik"

Det er muligt at købe Kirsten Marie Bovbjergs "Følsomhedens etik" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Bovbjerg, kan du godt glæde dig. Det er Hovedland, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Kirsten Marie Bovbjerg "Medarbejder eller modarbejder - religion i moderne arbejdsliv"

"Medarbejder eller modarbejder - religion i moderne arbejdsliv" er til salg som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Medarbejder eller modarbejder - religion i moderne arbejdsliv" på din enhed og begynde at læse. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Marie Bovbjerg