Bog & idéKirsten Olsen

Bøger skrevet af Kirsten Olsen

Læs mere om Kirsten Olsen
2 produkter
2 produkter
Historier fra avisen
Historier fra avisenKirsten Olsen
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Historier fra avisen
Tal sproget
Tal sprogetMarianne Post
259,95 DKK
Spiralryg
(0)
Tal sproget

Mere om Kirsten Olsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Kirsten Olsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Olsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historier fra avisen" i serien "Tema Dansk" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag - "Tal sproget" i serien "Tema Dansk" udgivet af Ilinniusiorfik

Mere om Kirsten Olsens bøger

Du kan finde to bøger af Kirsten Olsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Kirsten Olsen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Olsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kirsten Olsens "Historier fra avisen"

Hos Bog & idé er "Historier fra avisen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Tema Dansk". Det er Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Tal sproget" af Kirsten Olsen

Hos Bog & idé er "Tal sproget" tilgængelig som spiralryg. Dette er en også en fantastisk bog fra Olsen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er med i serien "Tema Dansk". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ilinniusiorfik.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Olsen