Bog & idéKirsten Sørensen

Bøger skrevet af Kirsten Sørensen

Læs mere om Kirsten Sørensen
1 produkter
1 produkter
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri

Mere om Kirsten Sørensen

Der er en del bøger fra Kirsten Sørensen online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Sørensens nyeste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Kirsten Sørensens bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Dansen i spejlet" udgivet af Gads Forlag - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Psykiatri" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Kultur- og samfundsfagsbogen" udgivet af Columbus - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Dance in the mirror" udgivet af Gads Forlag - "Kultur- og samfundsfagsbogen" udgivet af Columbus

Mere om Kirsten Sørensens bøger

Der er otte tilgængelige udgivelser af Kirsten Sørensen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Kirsten Sørensen fås i flere forskellige formater. Kirsten Sørensen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" af Kirsten Sørensen

Hos Bog & idé er "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Kirsten Sørensen "Dansen i spejlet"

Det er muligt at købe Kirsten Sørensens "Dansen i spejlet" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Sørensen