Bog & idéKirstie Shirra

Bøger skrevet af Kirstie Shirra

Læs mere om Kirstie Shirra
1 produkter
1 produkter
Scotlands Best Small Mountains
Scotlands Best Small MountainsKirstie Shirra
199,95 DKK
HÆFTET
(0)
Scotlands Best Small Mountains

Mere om Kirstie Shirra

Der er mange bøger fra Kirstie Shirra online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Shirra.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Walking the GR7 in Andalucia: From Tarifa to Puebla de Don Fadrique" udgivet af Cicerone - "Scotlands Best Small Mountains" udgivet af Cicerone

Mere om Kirstie Shirras bøger

Der er to tilgængelige bøger af Kirstie Shirra hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Shirra som hæftet. Bøgerne af Shirra er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Cicerone.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Walking the GR7 in Andalucia: From Tarifa to Puebla de Don Fadrique" af Kirstie Shirra

Det er muligt at købe Kirstie Shirras "Walking the GR7 in Andalucia: From Tarifa to Puebla de Don Fadrique" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Cicerone, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

"Scotlands Best Small Mountains" af Kirstie Shirra

"Scotlands Best Small Mountains" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cicerone, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirstie Shirra