Bog & idéKirsty Fergusson

Bøger skrevet af Kirsty Fergusson

Læs mere om Kirsty Fergusson
2 produkter
2 produkter
Slow Travel: Cornwall & the Isles of Scilly
Slow Travel: Cornwall & the Isles of ScillyKirsty Fergusson
209,95 DKK
HÆFTET
(0)
Slow Travel: Cornwall & the Isles of Scilly
Cornwall & the Isles of Scilly
Cornwall & the Isles of ScillyKirsty Fergusson
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Cornwall & the Isles of Scilly

Mere om Kirsty Fergusson

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Kirsty Fergusson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Fergusson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Slow Cornwall & the Isles of Scilly" udgivet af Bradt Travel Guides - "Slow Travel: Cornwall & the Isles of Scilly" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Slow Travel: Cornwall " i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Kirsty Fergussons bøger

Kirsty Fergusson har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Kirsty Fergusson fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Fergusson publiceret i serier, og er udgivet af følgende forlag: Bradt Travel Guides.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Slow Cornwall & the Isles of Scilly" af Kirsty Fergusson

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Fergusson, kan du godt glæde dig. Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Kirsty Fergusson "Slow Travel: Cornwall & the Isles of Scilly"

"Slow Travel: Cornwall & the Isles of Scilly" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Fergussons serie "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsty Fergusson