Bog & idéKjeld Andersen

Bøger skrevet af Kjeld Andersen

Læs mere om Kjeld Andersen
2 produkter
2 produkter
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgaveEllen Margrethe Hauge
2699,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriErik Simonsen
729,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri

Mere om Kjeld Andersen

Der er kun én bog af Kjeld Andersen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "DVD 1: En værftskrønike. DVD 2: Skibsbyggerne på Danyard - De sidste år fra 1998 til 1999". Det er FME A/S, der har publiceret den på sproget kan ikke bestemmes.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"DVD 1: En værftskrønike. DVD 2: Skibsbyggerne på Danyard - De sidste år fra 1998 til 1999" af Kjeld Andersen

"DVD 1: En værftskrønike. DVD 2: Skibsbyggerne på Danyard - De sidste år fra 1998 til 1999" er til salg som dvd. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Kjeld Andersen. Bogen kan købes hos Bog & idé på sproget kan ikke bestemmes og er publiceret af FME A/S.

Dette er en også en fantastisk bog fra Andersen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kjeld Andersen