Bog & idéKjeld Frandsen

Bøger skrevet af Kjeld Frandsen

Læs mere om Kjeld Frandsen
1 produkter
1 produkter
Svend Asmussen. 100 år for fuld musik
Svend AsmussenKjeld Frandsen
139,95 DKK
e-bog
(0)
Svend Asmussen

Mere om Kjeld Frandsen

Der er en del bøger af Kjeld Frandsen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Frandsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Svend Asmussen. 100 år for fuld musik" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fyrre kunstplakater, én jazzfestival" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Jazz i Danmark 1950-2010" udgivet af Politikens Forlag - "Svend Asmussen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Svend Asmussen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Kjeld Frandsens bøger

Kjeld Frandsen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Kjeld Frandsen bøger i forskellige formater. Frandsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Svend Asmussen. 100 år for fuld musik" af Kjeld Frandsen

Det er muligt at købe Kjeld Frandsens "Svend Asmussen. 100 år for fuld musik" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Fyrre kunstplakater, én jazzfestival" af Kjeld Frandsen

"Fyrre kunstplakater, én jazzfestival" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Fahrenheit, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kjeld Frandsen