Bog & idéKjell-Åge Gotvassli

Bøger skrevet af Kjell-Åge Gotvassli

Læs mere om Kjell-Åge Gotvassli
1 produkter
1 produkter
Barnehagen som læringsarena : mellom styring og ledelse
Barnehagen som læringsarena : mellom styring og ledelseKjell-Åge Gotvassli
619,95 DKK
Hæftet
(0)
Barnehagen som læringsarena : mellom styring og ledelse

Mere om Kjell-Åge Gotvassli

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Kjell-Åge Gotvassli. På listen nedenfor finder du Gotvasslis seneste udgivelser.
Bøgerne fra Kjell-Åge Gotvassli tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den synlige leder" udgivet af Børn & Unge - "Barnehagen som læringsarena : mellom styring og ledelse" udgivet af Universitetsforlaget

Kjell-Åge Gotvasslis bøger

Der er to tilgængelige bøger af Kjell-Åge Gotvassli hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Gotvassli som hæftet. Gotvasslis bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kjell-Åge Gotvasslis "Den synlige leder"

"Den synlige leder" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Børn & Unge, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Kjell-Åge Gotvassli "Barnehagen som læringsarena : mellom styring og ledelse"

Det er muligt at købe Kjell-Åge Gotvasslis "Barnehagen som læringsarena : mellom styring og ledelse" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Kjell-Åge Gotvassli