Bog & idéKjell Gunnar Hoff

Bøger skrevet af Kjell Gunnar Hoff

Læs mere om Kjell Gunnar Hoff
2 produkter
2 produkter
BED1 grunnleggende bedriftsøkonomi : en sammenstilt arbeidsbok for NHH
BED1 grunnleggende bedriftsøkonomi : en sammenstilt arbeidsbok for NHHMorten Helbæk
509,95 DKK
Hæftet
(0)
BED1 grunnleggende bedriftsøkonomi : en sammenstilt arbeidsbok for NHH
Strategisk økonomistyring
Strategisk økonomistyringKjell Gunnar Hoff
859,95 DKK
Hæftet
(0)
Strategisk økonomistyring

Mere om Kjell Gunnar Hoff

Kjell Gunnar Hoff har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Hoffs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "BED1 grunnleggende bedriftsøkonomi : en sammenstilt lærebok for NHH" udgivet af Universitetsforlaget - "BED1 grunnleggende bedriftsøkonomi : en sammenstilt arbeidsbok for NHH" udgivet af Universitetsforlaget - "Økonomistyring 1 : grunnleggende bedriftsøkonomisk analyse" udgivet af Universitetsforlaget

Mere om Kjell Gunnar Hoffs bøger

Kjell Gunnar Hoff har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille Hoffs bøger som hæftet. Bøgerne af Hoff er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Universitetsforlaget.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"BED1 grunnleggende bedriftsøkonomi : en sammenstilt lærebok for NHH" af Kjell Gunnar Hoff

"BED1 grunnleggende bedriftsøkonomi : en sammenstilt lærebok for NHH" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

"BED1 grunnleggende bedriftsøkonomi : en sammenstilt arbeidsbok for NHH" af Kjell Gunnar Hoff

Det er muligt at købe Kjell Gunnar Hoffs "BED1 grunnleggende bedriftsøkonomi : en sammenstilt arbeidsbok for NHH" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Kjell Gunnar Hoff